Nervis a Zarzuela per la nova feina de la neboda republicana

S’encenen les alarmes de Zarzuela: Carla Vigo podria fitxar per Mediaset

Comparteix la notícia
Carla Vigo

Carla Vigo

S’encenen les alarmes de Zarzuela: Carla Vigo podria fitxar per Mediaset

Felipe Borbó i Letizia Ortiz -i tots els seus col·laboradors i assessors- s’han esforçat molt per donar una educació monàrquica a les seves filles. Una correcció mil·limètrica que frega el ridícul i que contrasta amb la d’altres membres de la família, concretament els seus nebots. Estem parlant de Froilán i Victoria Federica Marichalar però també de Carla Vigo, la neboda d’asturiana.

Vigo sempre ha estat una ànima lliure, l’ovella negra de la família. No té cap problema en mostrar-se contrària a la seva tieta i critica amb força la monarquia. Es declara com una persona d’esquerres, activista i feminista. I és clar, això no agrada gens ni mica a Zarzuela.

Per si fóra poc, a la Casa Reial s’han encès totes les alarmes: col·laborarà a Mediaset. Tant ella com la cadena ho han confirmat. Començarà al programa Sobreviviré. Estarà molt ben acompanyada: Víctor Palmero, Carla Vigo, Marina Yers, Alexia Rivas i Nagore Robles.

Felipe i Letizia temen que la veu lliure de Vigo pugui ser un maldecap per la Corona i per la família. Estarem molt pendents de la seves paraules i dels seus discursos. També dels intents de censura per part dels poders de l’Estado. No hi ha cap dubte que ho intentaran.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings