La polèmica xoni Ylenia Padilla carrega contra el President Puigdemont

El President Carles Puigdemont rep l’odi de la xoni Ylenia

Comparteix la notícia
Ylenia Padilla

Ylenia Padilla

El President Carles Puigdemont rep l’odi de la xoni Ylenia

Ylenia Padilla és molt coneguda a Telecinco. Ha participat en diversos programes com el Gandia Shore i és d’aquelles personatges que omple hores de programes amb el seu perfil xoni i ordinari. De les seves declaracions, es dedueix que és una persona molt propera a VOX i així ho ha tornat a demostrar amb un comentari contra el President Carles Puigdemont.

“Què penses de Carles Puigdemont?” li van preguntar a través d’Instagram i ella no es va mossegar la llengua i va contestar el que tots ens imaginàvem. “Cap partit polític em representa. Puc estar d’acord en alguns punts amb uns i en altres punts amb d’altres. Units potser serien la perfecció, però com no es pot, doncs pla renove i que se’n vagin tots fora“, va explicar després de repetir el nom i el cognom del President, marcant les lletres i l’accent català, per fer befa de l’idioma.

En diverses ocasions, darrerament, la valenciana ha parlat de política, quan és evident que aquest no és el seu ram habitual. Ella, com tots els col·laboradors de Telecinco, parla de xafarderies. Qui sap si en un futur els debats televisius també compten amb persones del seu perfil.

El President no va perdre el temps en contestar-la. La ignorància és la millor resposta cap a aquells que llencen odi cap als catalans i cap a catalunya.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “La polèmica xoni Ylenia Padilla carrega contra el President Puigdemont

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings