La xuleria de Sofía de Grecia amb una hostessa

Sofía de Grecia demostra caràcter altiu i alguns aprofiten per defensar el Campechano

Comparteix la notícia
Sofia de Grecia

Sofia de Grecia

Sofía de Grecia demostra caràcter altiu i alguns aprofiten per defensar el Campechano

Amb tots els personatges que hi ha a la familia reial espanyola, qualsevol passa com a bona persona. És el cas de Sofía de Grecia però la realitat és ben diferent. A priori la gent té més empatia per ella perquè ha hagut d’aguantar les banyes del seu marit, Juan Carlos I, i per les lamentables imatges de l’actual reina, Letizia Ortiz, contra ella a la catedral de Palma. La realitat és ben diferent. Ho explica Pilar Eyre a la seva columna setmanal a la revista Lecturas.

Una hostessa va atendre l’aleshores reina espanyola Sofía de Grecia a un avió. Amb tota la seva bona intenció li va preguntar: ¿Las niñas cómo están?”. La resposta de la reina va ser altiva i va deixar descol·locada l’hostessa: “Las niñas no sé cómo están, las Infantas muy bien, gracias”.

Hi ha hagut molts comentaris contraris a l’actitud de Sofía de Grecia: “En pleno siglo XXI y España y la monarquia con estos pelos, puro anacronismo”.

“Impertinent i classista a més no poder. Colla de vividors!”

Però tampoc n’han faltat d’espanyolistes mesells. Una tuitaire pixa fora de test parlant del tractament. Pilar Eyre en cap moment ha dit que tractessin Sofía de “tu”, simplement li van preguntar per “las niñas”: “Muy bien contestado. Una cosa es ser cordial y otra olvidar el tratamiento. Cuando nos dirigimos a alguien se le trata de usted siempre, hasta que nos deje apearle el tratamiento. Horrible el tuteo con el que preguntaban a la duquesa de Alba. No sé cómo lo aguantaba”.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings