Xavier Valls diu de tot a Espanya per la darrera jugada bruta (i incompetent) dels Piolins

Comparteix la notícia

Xavier Valls dona la seva opinió sobre Espanya

Xavier Valls posa a lloc Ada Colau

Xavier Valls posa a lloc Ada Colau

Comparteix la notícia

Xavier Valls dona la seva opinió sobre Espanya

La Televisió de Catalunya és un mitjà de comunicació públic, finançat amb els diners de tots els catalans. Això fa que els seus treballadors i, sobretot, les seves cares visibles, siguin molt prudents a l’hora de donar la seva opinió sobre un tema delicat. Corren el risc que Nacho Martin Blanco i companyia utilitzin els seus arguments polítics contra TV3 i exigeixin a Vicent Sanchis la dimissió de l’opinador.

El periodista d’esports Xavier Valls ha sobrepassat tots els límits i se li ha acabat la paciència i ha comentat una piulada de l’advocat Gonzalo Boye. El presentador d’esports de TV3 ho ha escrit ras i curt. En castellà perquè tothom l’entengui: “Los montajes de la Guardia Civil para imputar gente inocente deberian ser delito”.

Ja ho són de delicte. Són delicte de falsedat documental, que encara és més greu quan el comet un funcionari públic. El missatge ha estat molt aplaudit, però també molt criticat per l’espanyolada, que ha considerat inadmissible que un periodista de la “televisión separatista” gosés atacar l’Estado español d’aquesta manera.

Spain is a fascist state. El hashtag és en anglès perquè tothom, a nivell internacional, vegi el que està passant en aquest país. Al del costat, però que ens afecta a nosaltres.

2 pensamientos sobre “Xavier Valls diu de tot a Espanya per la darrera jugada bruta (i incompetent) dels Piolins

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings