Rebregada de Xavier Sala-i-Martin a Inés Arrimadas

Xavier Sala-i-Martin posa a lloc Inés Arrimadas

Comparteix la notícia
Xavier Sala-i-Martin

Xavier Sala-i-Martin

Xavier Sala-i-Martin posa a lloc Inés Arrimadas

Inés Arrimadas està enfonsant el seu partit i no se n’adona. O potser sí. Els resultats electorals cada vegada són pitjors. A la Comunidad de Madrid no té representació parlamentària, al Congreso té 9 diputats d’un total de 350 i a Catalunya les coses no són millors. 6 escons d’un total de 135 quan abans era la formació amb més diputats.

Davant d’aquest panorama, l’andalusa continua la seva estratègia de muntar ‘pollos’. Es queixen constantment del ‘monotema’ però són ells qui fan servir aquest ‘monotema’ en benefici propi. D’aquesta manera, la líder taronja ha publicat unes piulades el dia de l’aniversari de les Lleis de Desconnexió, és a dir, de la Llei del Referèndum i la Llei de Transitorietat Jurídica, que es van aprovar al Parlament els dies 6 i 7 de setembre de 2017.

Davant tant d’odi, la líder de Cs ha rebut el missatge directe de l’economista que li ha recordat que aquest odi acabarà amb ells. Ha quedat demostrat en les darreres eleccions i quedarà demostrat en les següents. D’aquesta manera, les enquestes no són gens prometedores per al partit taronja.

Molts votants de Ciudadanos catalans han passat a VOX o al PSC. En menor mesura, al PP, ja que els seus resultats també són molt dolents i no han crescut amb la davallada taronja. A nivell estatal sí que els votants de Cs es repeteixen en aquestes tres formacions.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Rebregada de Xavier Sala-i-Martin a Inés Arrimadas

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings