Aquestes són les primeres normes que Xavi ha imposat com entrenador

Comparteix la notícia

Dures normes només de començar

El Barça es fixa en Arnau Martínez

El Barça es fixa en Arnau Martínez

Comparteix la notícia

Dures normes només de començar

El nou FC Barcelona comença a treballar. El primer equip de futbol del Barça té nou entrenador, Xavi Hernàndez i, a partir d’ara, la situació canviarà molt. El terrassenc ja va apuntar el dia de la seva presentació oficial que hi hauria moltes “normes” i que s’acabarien alguns comportaments que afecten i perjudiquen la dinàmica del club. En cap moment va citar exemples, però tothom sap que es referia a les ‘distraccions’ empresarials de Gerard Piqué o al poc tacte d’alguns jugadors amb crits i rialles a l’avió després de perdre partits.

Amb Pep Guardiola hi havia normes i disciplina. Tothom feia cas a l’entrenador perquè aquest tenia una autoritat. Igual que amb Tito Vilanova i Luis Enrique. No va ser així amb el Tata Martino ni tampoc amb Ernesto Valverde i molt menys amb Quique Setién. La situació amb Ronald Koeman tampoc va canviar. Calen hàbits. No només és important la preparació física i esportiva sinó també mental.

Cal una bona alimentació, de manera que Xavi ha imposat que abans de cada entrenament, els jugadors es trobaran i esmorzaran junts. També dinaran junts. Els jugadors hauran d’arribar una hora i mitja abans de l’inici de les sessions de preparació, amb l’objectiu de millorar els entrenaments i tenir converses individualitzades. Fins ara, els entrenaments començaven a les 11:00 hores i els jugadors arribaven pocs minuts abans. A partir d’ara, hauran d’arribar a les 09:30h. El personal de l’staff tècnic ho farà dues hores abans.

També es recuperen les tradicionals “multes” que hi havia amb Guardiola. Qualsevol retard, falta de disciplina, etc, serà castigada amb u na multa econòmica. La millora dels entrenaments servirà per acabar amb la plaga de lesions, que provoquen que mitja plantilla estigui a la infermeria.

3 pensamientos sobre “Aquestes són les primeres normes que Xavi ha imposat com entrenador

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings