La decisió final de Xavi sobre el fitxatge d’Alexis

Xavi descarta, de moment, Alexis Sánchez

Comparteix la notícia
Alexis Sánchez

Alexis Sánchez

Xavi descarta, de moment, Alexis Sánchez

El nou entrenador del FC Barcelona va arribar al Barça amb un idea molt clara. Calien canvis, calien normes i ell havia de participar en la presa de les decisions més importants. D’aquesta manera, el tècnic terrassenc té veu i vot a l’hora de decidir les altres i les baixes, quelcom que fins ara només decidia la junta directiva i l’entrenador tenia poc a dir-hi. Aquesta va ser la condició i aquesta s’està complint.

Xavi va avalar el fitxatge de Dani Alves. El terrassenc també aprova la incorporació d’Erling Haaland. També està d’acord en l’arribada de Ferran Torres, del Manchester City. Tot i això, no ho té tan clar amb Alexis Sánchez. El xilè no repetiria la història del lateral brasiler i no tornaria, de moment, al FC Barcelona. El seu excompany d’equip considera que la seva arribada no és prioritària i que hi ha altres jugadors amb més capacitats: el mateix Ferran Torres o Edinson Cabani.

Alexis juga actualment a l’Inter de Milan, però no ho fa com a titular. Té poques aparicions i està molt lluny de ser aquell jugador que va fitxar pel FC Barcelona. Acaba contracte l’any 2023 i té un valor de mercat de 5 milions d’euros. Seria per una quantitat semblant a aquesta que els italians el deixarien sortir. En principi, el club no posaria cap problema, ja que és un jugador que no compta amb l’entrenador.

Així com l’arribada d’Alves sí generava molt de consens entre el barcelonisme, ja que considerava que malgrat l’edat seria una peça importantíssima per millorar el joc de l’equip, les sensacions que despèn aquest jugador són totalment diferents. La majoria del barcelonisme li tanca la porta i pensa que no seria una bona decisió fitxar-lo. Hi ha altres davanters al mercat amb més talent i, sobretot, més joves.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings