Cop d’efecte de Vueling amb una eina digital per la covid-19

L’aplicació de Vueling guarda i administra certificats de proves de la covid-19 i vacunació

Comparteix la notícia
Vueling

Vueling

L’aplicació de Vueling guarda i administra certificats de proves de la covid-19 i vacunació

Vueling ha implementat l’eina digital IATA Travel Pass a 32 rutes des de Barcelona a França, Itàlia, Alemanya, Suïssa, Bèlgica i Dinamarca. Aquesta aplicació permet guardar i administrar certificats de proves de la covid-19 de laboratoris associats amb l’empresa, com Quirónprevencion, Eurofins – Megalab i Unilabs. A partir de finals de juliol, també emmagatzemarà dades sobre l’estat de la vacunació.

Un cop el client està a l’aeroport, ha de mostrar la pantalla amb la informació validada abans d’embarcar. L’aplicació ha estat desenvolupada per l’Associació Internacional del Transport Aeri (IATA) per unificar tota la informació requerida per les autoritats amb l’objectiu de facilitar la mobilitat i contribuir a la reobertura de vols. Vueling ja va realitzar una prova pilot al maig per implementar el IATA Travel Pass a la ruta Barcelona – Zurich – Barcelona.

“Aquesta acció confirma la nostra aposta per afavorir la mobilitat entre països amb solucions tecnològiques molt avançades i pioneres. Aquesta ampliació a més de treta rutes és part de la nostra cerca continuada d’oferir solucions digitals als nostres clients, contribuint perquè sigui un procés encara més fàcil i segur”, ha assegurat el director de Client de Vueling, Calum Laming.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Cop d’efecte de Vueling amb una eina digital per la covid-19

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings