[VÍDEO]: Trollegen una parada de VOX a Blanes

Apareixen uns ‘militars’ a la parada de Vox de Blanes

Comparteix la notícia
Himne espanyol a Blanes

Himne espanyol a Blanes

Apareixen uns ‘militars’ a la parada de Vox de Blanes

Quatre gats de Vox van decidir muntar una parada al Passeig Marítim d’aquesta ciutat de la Selva. Feia un bon dia i la gent omplia la sorra o estava asseguda a les terrasses fent un aperitiu. Poca gent s’interessava pels tríptics informatius de la formació ultra. El que no s’esperaven ni els ultres ni els veïns era l’aparició d’aquests militars, que van tocar una versió ben especial de l’himne d’Espanya.

Un grupo de catalans vestits del Glorioso Ejército español van interpretar la versió musical de l’himne d’Espanya. Bé, versió musical perquè només existeix aquesta, tot i que l’espanyolada el canta fent “lo lo lo”. La versió no pot ser més espantosa. Els militars, expressament, no enganxen ni una nota. És “la versió de l’himne que es mereix Vox”, diu un usuari de Twitter.

El vídeo s’ha fet viral a xarxes socials i ha estat molt aplaudit però també molt criticat des de l’Espanya profunda, que ho han considerat una humiliació i un insult. Per a ells, l’himne, la bandera, el toro d’Osborne i altres símbols d’Espanya son “lo más grande que hay”.

Altres usuaris també van destacar que molts dels assistents a la parada del partit de Santiago Abascal de Blanes no es van adonar que era una broma i estaven convençuts que eren militars de veritat que estaven interpretant el seu gran himne. No seria gens estrany venint d’una colla d’ignorants.

Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “[VÍDEO]: Trollegen una parada de VOX a Blanes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings