VOX vol carregar-se l’empresari del Pigdemont perquè el consideren massa ultra

VOX ‘gira’ al centre i aparta l’empresari de Pigdemont

Comparteix la notícia
Alberto González

Alberto González

VOX ‘gira’ al centre i aparta l’empresari de Pigdemont

Per una vegada i sense que suposi un precedent, el partit ultra VOX ha girat cap al centre i no vol dins les seves files Alberto González, coordinador d’aquest partit a la localitat malaguenya de Mijas i, alhora, empresari que es va fer conegut quan va explotar els seus productes sota la marca Pigdemont. El dibuix era el d’un porc amb molta semblança física al President Carles Puigdemont, com el pentinat i les ulleres.

El partit va proposar el seu nom perquè fos coordinador de Mijas. La Gestora de Vox Málaga va acceptar el nom a contracor. Tot anava bé, però la cosa es va començar a tòrcer i van créixer veus que eren contràries a l’empresari que va atacar Puigdemont i Gabriel Rufián. Ara, González està a la corda fluixa i un sector important de Málaga i també d’Andalusia el podrien fer caure.

El partit de Santiago Abascal el considera massa ultra. Vol perfils menys radicals, que segueixin el seu discurs però dient les paraules exactes. És a dir, volen continuar sent ultres, però sense semblar-ho, perquè després puguin fer-se les víctimes i assegurar que la “izquierda radical” els ataca i els assenyala. Amb perfils com el de l’empresari, que diuen les coses tal com raja, no ho poden garantir.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “VOX vol carregar-se l’empresari del Pigdemont perquè el consideren massa ultra

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings