El líder d’ERC a Vilassar de Mar insinua que Fachin, Baños i Lluís Llach són agents del CNI

Àngel Font, de Vilassar de Mar, relaciona importants activistes catalans amb el CNI espanyol

Comparteix la notícia
Angel Font, d'ERC

Angel Font, d'ERC

Àngel Font, de Vilassar de Mar, relaciona importants activistes catalans amb el CNI espanyol

Potser us pensàveu que ho havíeu vist i escoltat tot però no és així. El processisme és aquell moviment que intenta transmetre els valors independentistes però, en realitat, els seus representants estan acomodats dins del procés d’independència, amb un discurs victimista que culpa l’adversari de tots els mals. El líder d’ERC d’aquesta localitat del Maresme, Àngel Font, ha superat tots els límits i ha arribat a afirmar que importants activistes catalans pertanyen al Centre Nacional d’Intel·ligència espanyol

Es refereix a Albano-Dante Fachin, a Antonio Baños i a Lluís Llach. El compromís de tots tres amb el país és innegable i indubtable, molt més que molts representants d’ERC. És inadmissible que qui aposta per una taula de diàleg -que és evident que serà fallida- acusi els qui dubten d’aquesta taula de diàleg de ser membres del Centre Nacional d’Intel·ligència. Potser és que s’han mirat el mirall i ho són ells.

Segons aquest personatge, un dels tres (o tots tres) pertanyen a aquest organisme, de manera que estarien rebent un sou de la Hisenda espanyola per tal de dinamitar el procés d’independència. El comentari s’ha fet viral i no ha agradat gens ni mica al moviment independentista, ja que no fa cap bé i l’únic objectiu que té és dividir la societat civil catalana (la de veritat, no SCC).

El mateix Albano Dante Fachin l’ha contestat amb contundència: “què dius locu”. L’activista li ha recordat que és legítim i democràtic criticar el president d’un país on es viu. No per això és s’és un espia. Si no, tots els de Vox, Ciudadanos, PP i PSOE serien espies.

Vilassar de Mar
Vilassar de Mar
Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “El líder d’ERC a Vilassar de Mar insinua que Fachin, Baños i Lluís Llach són agents del CNI

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings