Cop d’efecte de Vilafranca del Penedès contra agressions i robatoris

Vilafranca posa en servei una aplicació per alertar la Policia Local en cas de violència de gènere o robatori

Comparteix la notícia
Cop d'efecte de Vilafranca del Penedès contra agressions i robatoris

Cop d'efecte de Vilafranca del Penedès contra agressions i robatoris

Vilafranca posa en servei una aplicació per alertar la Policia Local en cas de violència de gènere o robatori

Vilafranca del Penedès posarà en marxa dilluns vinent una aplicació per a dispositius mòbils per alertar de forma immediata la Policia Local en cas de violència de gènere, contra el col·lectiu LGTBI+ o en cas de robatori.

Com la implantada en molts d’altres municipis catalans, en pitjar el botó d’avís, l’aplicació enviarà una alerta visual i sonora a la policia indicant que hi ha una persona -que prèviament s’ha hagut de registrar- demanant ajut, per quin motiu ho fa i la geolocalització.

Un cop rebuda l’alerta, s’enviarà un SMS a la persona confirmant que s’està atenent el seu cas. Des del consistori destaquen que l’aplicatiu serà molt útil durant la Festa Major del municipi que començarà el 29 d’agost i han fet una crida a utilitzar-la.

Tot i que de moment permetrà alertar de situacions de violència de gènere i contra el col·lectiu LBTBI+, l’Ajuntament destaca que es tracta d’una plataforma oberta al conjunt de la ciutadania que es pot anar omplint de contingut amb noves alertes per denunciar altres tipus de delictes o situacions.

També han volgut deixar clar que el fet de registrar-se a l’aplicació no suposa que la Policia Local conegui la geolocalització dels usuaris, sinó que la geolocalització s’activa tan sols si es fa ús d’alguna de les alertes previstes.

Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “Cop d’efecte de Vilafranca del Penedès contra agressions i robatoris

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings