El vídeo viral de Shakira i les seves cosines ballant

Shakira ho continua petant a les xarxes socials

Comparteix la notícia
Gerard-Pique-i-Shakira

Gerard-Pique-i-Shakira

Shakira ho continua petant a les xarxes socials

El vídeo de Shakira amb les seves cosines ha tingut moltíssimes reaccions i la cantant ha guanyat seguidors a les xarxes socials. L’artista sempre presumeix de família i això els fans ho agraeixen. Ella i Gerard Piqué sempre comparteixen experiències al costat dels seus fills Sasha i Milan. Ara, han ampliat el cercle i hem pogut veure la colombiana amb les seves cosines petites. També són una delícia.

El ball ha revolucionat les xarxes. Hi apareix Shakira amb les petites. Sasha i Milan també tenen el seu moment de glòria i també apareixen al vídeo, vestits amb armilles salvavides. Elles porten roba estiuenca i sembla que es troben sobre un iot. La cançó triada és ‘Frontin’ de Pharrel i Jay-Z. El vídeo ha estat inicialment publicat a Tik Tok però també a Instagram. De seguida, va aconseguir miles de comentaris i gairebé 400.000 “‘m’agrada”.

Desconeixem si el vídeo és antic i està situat a prop de Catalunya en època estiuenca o és un vídeo actual i l’escena es troba en un altre punt del món, amb una temperatura perfecta per navegar.

“Esteu espectaculars”, “que guapes”, “sou precioses”, “balleu molt bé”, “volem veure els nens també ballant”, “m’encanta el vídeo”, “i el Gerard?”. Comentaris com aquests i molts altres són els que s’han pogut llegir a xarxes socials, tant a Instagram com a Tik Tok.

Són molt habituals els vídeos de Tik Tok de la cantant de Barranquilla. Hi apareix ella sola o amb els seus fills, però publica fragments molt sovint. Sempre, igual que en aquesta ocasió, són molts els comentaris que omplen el seu perfil. En la majoria de casos molt positius i amb elogis. Malauradament, com ja hi estem acostumats, també rep comentaris negatius, crítiques i insults.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings