El vídeo viral de Milan Piqué: Milions de reproduccions

Increïble vídeo de Milan Piqué tocant un instrument

Comparteix la notícia
Milan Pique

Milan Pique

Increïble vídeo de Milan Piqué tocant un instrument

Gerard Piqué i Shakira són la parella de moda. Són guapos, simpàtics i tenen uns fills preciosos. Ell és un excel·lent jugador de futbol i ella és una de les millors cantants del món. Els nens, en Milan i en Sasha tenen moltes capacitats. A l’estiu, els hem vist fent esport, concretament surt, al nord d’Espanya, a la zona de Cantàbria i el País Basc. També els hem vist cuinar i ballar a casa.

Queda clar que tenen passió per la música, com la seva mare. Al Milan l’hem vist concentrat tocant el piano. I la veritat és que ho fa molt bé. Així ho ha publicat Shakira al seu compte de Twitter amb més de 70 milions de seguidors. El vídeo s’ha fet viral i ha obtingut moltes reproduccions. La cantant acompanya un text en castellà i en anglès, per explicar com d’orgullosa n’està del seu fill.

Este concierto virtual es un pequeño homenaje de Milan a nuestra inolvidable Bela. Quien nos dejó el mejor regalo; El respeto y la devoción por el trabajo propio. Enseñándonos cómo hacer sentir a nuestros niños que aquello que hacen debe ser lo más importante para nosotros!

Les imatges s’han fet virals i han obtingut molts comentaris de suport i de reconeixement: “oh, quins fills que teniu”, “oh, ho fa molt bé”, “és tot una artista”, “ha après dels seus pares”, “li agrada la música com a tu, Shakira”, “segur que acaba tocant en un grup de música”, “volem veure en Sasha també tocant el piano”. Molts comentaris com aquests i altres semblants s’han pogut llegir al perfil d’Instagram de la colombiana.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “El vídeo viral de Milan Piqué: Milions de reproduccions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings