La darrera festassa de Victoria Federica sense cap mesures anticovid indigna la xarxa

Victoria Federica, de festa

Comparteix la notícia
Victoria Federica

Victoria Federica

Victoria Federica, de festa

Tenen la sang blava, així que el Covid no els afecta. Els membres de la Casa Reial es poden saltar totes les recomanacions i exigències de les autoritats necessàries i fer el que els vingui de gust. Així ho ha demostrat la neboda de Felipe VI i Letizia Ortiz, Victoria Federica, que ha participat en una festassa a Marbella, sense mascareta i sense distància de seguretat.

L’any ha començat tal com va acabar. Amb molta festa. Ella, el seu germà i el seu nòvio, el DJ Jorge Bárcenas, s’ho passen d’allò més bé sempre que surten i ajuden els establiments a fer un bon calaix. A les fotos, no porten mascareta i això que estan molt lluny de la barra. A Marbella, no es deu aplicar la norma que només es pot abaixar la mascareta si s’està bevent i a la barra i que si un client està a la pista de ball, ha de portar la mascareta posada.

Les imatges s’han fet virals a xarxes socials. Molts usuaris han criticat aquesta superioritat moral que permet a una determinada gent estar per sobre del bé i el mal. Victoria Federica, igual que Froilán, van de bar en bar i els tanquen tots. A més, la festa la paguem tots els ciutadans gràcies a l’assignació pressupostària que té la seva família. Els catalans i els espanyols. La gent està farta de veure com aquesta família té molts privilegis, quan ells han de treballar vuit hores al dia per guanyar 1000 euros.

Val a dir que el rètol de Telecinco que diu “bebe de la botella”, sembla que s’estigui referint a la néta de l’emèrit. No es pot demostrar a través d’aquesta instantània i seria fals dir que sí va beure a morro. Tot i això, és molt probable que ho fes a continuació de la seva amiga.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings