[VÍDEO]: Perreo de Victoria Federica i Carmen Lomana amb Omar Montes

Victoria Federica i Carmen Lomana a Marbella

Comparteix la notícia
Omar Montes

Omar Montes

Victoria Federica i Carmen Lomana a Marbella

La néta preferida del Borbó emèrit, Victoria Federica, està gaudint de l’estiu d’allò més. Ella i el seu germà Froilán són les ovelles negres de la família. Són diferents a tots els altres. Mentre la Princesa Leonor i la Infanta Sofia tenen un perfil més institucional i guarden les formes i els fills d’Urdangarin es dediquen a jugar a handbol, els fills de Marichalar i Elena són uns amants del món de la nit.

L’amistat de Federica amb Omar Montes és coneguda. Estem parlant d’un vividor de Telecinco que es va fer conegut per les seves intervencions a Gran Hermano VIP i a Supervivientes i que sense aquestes seria una persona sense ofici ni benefici.

A través de xarxes socials hem vist com Omar Montes no ha perdut el temps. A bord del seu iot, s’ha dedicat al perreo amb Victoria Federica i amb Carmen Lomana, una altra coneguda dels programes de Telecinco.

Les imatges s’han fet virals a xarxes socials i han creat indignació. Els germans Marichalar Borbón són un dels màxims responsables de la viabilitat de l’hostaleria madrilenya. Els bars i discoteques en diuen bé. Copes i més copes (i el que no són copes) tot pagat per tots els catalans.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings