Víctor Amela embogeix per un comentari de Toni Cruanyes sobre la delegació olímpica espanyola

Víctor Amela carrega ara contra Toni Cruanyes

Comparteix la notícia
Víctor Amela

Víctor Amela

Víctor Amela carrega ara contra Toni Cruanyes

El periodista espanyol i espanyolista Víctor Amela, a més de guanyar-se la vida fent les entrevistes de La Contra de La Vanguardia que la gent llegeix a la barra d’una cafeteria, també s’ha guanyat la simpatia dels seus construint un discurs proper a Ciudadanos, contra el procés, contra l’independentisme i contra TV3. Toni Cruanyes és un dels objectius principals i ho ha tornat a fer.

Amela ha publicat una columna d’opinió que es diu “Catalanes de España“. Aprofita per criticar la Televisió de Catalunya i els seus principals actius. Sense cap mena de dubte, Cruanyes és un dels professionals més ben valorats i més estimats de la televisió pública de Catalunya. I ho és per mèrits propis. Què va fer malament Cruanyes? Res, absolutament res.

Informava sobre els Jocs Olímpics i explicava que “la delegació espanyola té 321 esportistes, 99 catalans”. Quin és el problema? Destacar l’elevat percentatge de catalans? Potser ha dit alguna mentida? No ha dit “… i 99 catalans”, que això sí que hauria encès Inés Arrimadas i companyia perquè voldria dir que els catalans no són espanyols. Cruanyes ha deixat clar que gairebé un de cada tres espanyols són catalans.

99 famiias catalanas muy pendientes de que sus hijos, hermanos, padres, logren la gloria olímpica“, explica el periodista unionista. I va explicar què s’havia de fer si aquests esportistes guanyaven alguna medalla: se cuenta, se celebra, se aplaude y se disfruta.

Ho explicarem, és clar. Però no perquè siguin espanyols, sinó perquè han guanyat aquestes medalles. Cadascú ho celebrarà com vulgui, però pocs ho celebraran cantant allò tan ridícul de “Yo soy español, español, español”.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Víctor Amela embogeix per un comentari de Toni Cruanyes sobre la delegació olímpica espanyola

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings