Víctor Amela la fa grossa parlant de la llengua a RAC1

Víctor Amela demostra la seva catalanofòbia a RAC1

Comparteix la notícia
Víctor Amela

Víctor Amela

Víctor Amela demostra la seva catalanofòbia a RAC1

Víctor Amela és conegut per tothom. Fa les contres de La Vanguardia, s’encara contínuament amb Pilar Rahola, vol més continguts en castellà a TV3 i defensa les polítiques lingüístiques de Ciudadanos i el Partido Popular, que volen acabar amb la llengua i cultura catalanes. A RAC1 es debatia precisament sobre això: el blindatge del català i d’altres llengües cooficials a la futura llei audiovisual. Rahola ho definia com a “engrunes”.

Jordi Basté posa sobre la taula el debat sobre la immersió lingüística i considera que el sistema: “està trontollant i mostra feblesa segons el Govern”. Afegeix que “Ni la meitat dels professors de 4t d’ESO fan servir el català a classe”. Victor Amela estava preparat per demostrar el seu odi.

D’aquí 15 anys, quin idioma estarà més ferit, el català o el castellà?“, preguntava Basté i Amela contestava en la seva línia: És que m’és igual. A mi m’importen les persones, no les llengües“. La llengua no entén de territoris, el català no està discriminat a Catalunya” , continuava.

“Jo no he vingut al món a salvar llengües, jo no sento el pes de salvar el català. Però dit això, sóc de les persones que fa més pel català al món. Per què? Perquè el parlo”, defensava el periodista proper a Ciudadanos.

La solució que proposa Amela és per llogar-hi cadires: Si el problema que han detectat és que a les classes s’està parlant castellà per sobre de les nostres possibilitats, fem coses simpàtiques. A classe, erotisme, què vol dir? Que vagin persones simpàtiques, divertides, que tinguin coses a dir en català. Poesia en català, música en català, humor en català, i els nens sortiran amb un somriure al pati parlant en català”

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Víctor Amela la fa grossa parlant de la llengua a RAC1

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings