Noves indicacions pels vacunats que han tingut contacte estret amb un contagiat

S’hauran de fer una PCR a l’inici i una altra als set dies de l’últim contacte i hauran de fer servir mascareta amb el contagiat

Comparteix la notícia
Pugen els ingressats per covid-19 als hospitals catalans aquest dilluns

Pla mitjà d'una dona fent-se una prova PCR en el cribratge massiu de Montblanc. Foto del 24 de març del 2021 (Horitzontal).

S’hauran de fer una PCR a l’inici i una altra als set dies de l’últim contacte i hauran de fer servir mascareta amb el contagiat

Les persones que han rebut una pauta de vacunació completa contra la covid-19 i siguin considerades contacte estret d’un positiu de la infecció estaran exemptes de quarantena de forma general, segons ha aprovat aquest dimarts la Comissió de Salut Pública en la vuitena actualització del pla de vacunació.

En aquests casos s’estableix la realització d’una PCR a l’inici i una altra als set dies de l’últim contacte amb el cas confirmat, i es recomana evitar el contacte amb persones vulnerables i no vacunades.

Alhora, se’ls indicarà l’ús de mascareta en les interaccions socials, no acudir a esdeveniments multitudinaris i fer una vigilància de la possible aparició de símptomes compatibles.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Noves indicacions pels vacunats que han tingut contacte estret amb un contagiat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings