Això porta Úrsula Corberó al seu bolso

Úrsula Corberó i el seu Joselito

Comparteix la notícia
Úrsula Corberó

Úrsula Corberó

Úrsula Corberó i el seu Joselito

L’actriu catalana coneguda per haver participat en diferents projectes de renom com ‘La Casa de Papel’ s’ha convertit en un fenomen mundial després del seu salt a l’èxit de Hollywood. Molt lluny queden aquelles interpretacions de ben joveneta a ‘Física o Química’ o, encara més, a Vent del Pla, en què era una adolescent.

Participarpa a Snake Eyes, el origen, una producció americana que segurament triomfarà a tot el món. L’èxit ha fet que sigui protagonista de la revista Vogue i que aparegui en portada. Un reconeixement que ha rebut les felicitacions dels seguidors i seguidores, que li van fer arribar missatges d’ànims i de suport: “Felicitats”, “Molt bé”, “Ets una artista”, “Ets magnífica”, etc.

Corberó participa en una mena de repte de Vogue i desvetlla què hi ha dins la seva bossa de mà. Què hi porta? La resposta és inesperada i ha deixat de pasta de moniato a tots els espectadors. Hi porta un paquet de pernil Joselito. Explica que pateix baixades de tensió i que sempre en porta un paquet perquè així el pugui degustar si és necessari.

Joselito és un dels pernils més cars i més bons que es coneixen. El paquet de 70 grams costa uns 20 euros. Això vol dir que el quilo va a uns 285 euros. Tot un luxe. Hi ha qui porta joies a sobre i altres hi porten un Joselito.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Això porta Úrsula Corberó al seu bolso

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings