La situació Umtiti arriba al límit: El Barça ja només contempla aquesta opció

El Barça buscarà la rescissió del contracte d’Umtiti

Comparteix la notícia
Samuel Umtiti

Samuel Umtiti

El Barça buscarà la rescissió del contracte d’Umtiti

El cas de Samuel Umtiti passarà a la història del FC Barcelona com un dels pitjors fitxatges que ha fet el club. El rendiment del central francès ha estat pèssim i lluny de millorar, cada temporada ha estat pitjor. Amb Ronald Koeman a la banqueta, tenia molt poc protagonisme tot i les pressions des de la directiva per alinear el jugador i exhibir-lo per si algun equip se n’enamorava. No hi va haver sort.

Aquesta temporada encara està essent pitjor. Des de finals d’agost, que va ser quan es va iniciar, Umtiti no ha debutat. No ha jugat ni un sol minut. I a sobre, és un dels jugadors que cobra més de la plantilla. És a dir, no aporta i crea despesa. Un autèntic desastre per l’economia del club. El Barça se l’ha de treure de sobre com sigui i està buscant els canals legals per aconseguir-ho.

El jugador està demanant una nova oportunitat i sol·licita jugar. Explica que s’esforçarà i demana confiança. Tot i això, no valora rebaixar-se el sou per ajudar a millorar l’economia del club i per ajustar aquest salari a la seva productivitat. Acaba contacte l’any 2023 i el més adient i sensat seria una rescissió de contracte. És a dir, concedir-li la carta de llibertat i que vagi allà on vulgui. O millor dit, on el vulguin, si és el que el volen.

Des de la directiva, el volen convèncer que aquesta és la millor opció. No cobrarà els diners fins a 2023, però podrà rellançar la seva carrera futbolística, ja que només té 28 anys. Si apura fins la temporada que ve sense jugar, cap equip el voldrà i es podrà retirar del món del futbol.

Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “La situació Umtiti arriba al límit: El Barça ja només contempla aquesta opció

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings