Umtiti la fa grossa al partit contra l’Osasuna i té sort que l’àrbitre no ho veu

Comparteix la notícia

Samuel Umtiti va incomplir el reglament durant tot el partit

Samuel Umtiti podria anar al Niça

Samuel Umtiti podria anar al Niça

Comparteix la notícia

Samuel Umtiti va incomplir el reglament durant tot el partit

Tot i que és més habitual veure’l assegut a la banqueta amb el paravent posat, aquest cap de setmana l’hem vist vestit de curt i sobre la gespa del Sadar. Samuel Umtiti va ser un dels jugadors que Xavi Hernàndez va fer saltar al terreny de joc per disputar el partit contra l’Osasuna i ho va fer saltant-se una clara regla del reglament. I no va passar res. Cap dels àrbitres ho va detectar. Ni els 4 que estan presents al camp ni els del VAR.

El francès va lluir un braçalet al seu braç dret, quelcom que està totalment prohibit:  “Se prohíbe todo tipo de accesorios de joyería (collares, anillos, brazaletes, pendientes, bandas de cuero o goma, etc.)”. Martínez Munuera no se’n va adonar, quelcom que hauria suposat una clara amonestació. El jugador no va veure, doncs, la targeta groga, però se la va jugar. Una irresponsabilitat immensa tenint en compte com està l’equip.

“Que se quite el objeto o prenda en cuestión; que salga del terreno de juego en la próxima detención del juego si no puede o no quiere acatar la orden. Deberá amonestarse a todo jugador que rehúse acatar esta regla o que vuelva a ponerse el objeto o prenda”, diu la normativa.

Umtiti va tornar a ser present en un onze després de molt de temps apartat dels terrenys de joc. Tant amb Ronald Koeman com amb Sergi Barjuan, l’exjugador de l’Olympique de Lyon, havia començat (i acabat) la majoria de partits des de la banqueta.

L’equip a Pamplona no va exhibir signes de millora respecte el grup que va caure a l’Allianz Arena davant del Bayern de Munich. Encara hi ha molta feina per fer. Cal acabar la temporada de la manera més digna possible i pensar en el curs vinent, intentant evitar que es repeteixi l’escenari actual.

3 pensaments en “Umtiti la fa grossa al partit contra l’Osasuna i té sort que l’àrbitre no ho veu

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Responsable: Digital Toginama S.L. Finalitat: respondre a les vostres consultes. Legitimació: per al vostre consentiment exprés. Destinataris: no transferirem les vostres dades a tercers, tret de les administracions que estiguin autoritzades legalment. Drets: teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal com s’explica en informació addicional. Informació addicional: a la nostra política de privadesa i protecció de dades.