Miracle amb Umtiti: Marxarà amb aquestes condicions

Regal de Reis: Umtiti se’n va

Comparteix la notícia
Samuel Umtiti

Samuel Umtiti

Regal de Reis: Umtiti se’n va

Samuel Umtiti es negava, fins ara, a col·laborar amb el club que li paga el sou i que ha tingut una paciència infinita amb ell. Un dels sous més elevats de la plantilla (per culpa de Josep Maria Bartomeu), que no s’ajustava el rendiment que oferia sobre la gespa. El central francès es remetia a l’acord i es negava a abandonar el club, fins i tot sabent que la seva sortida era necessària per alliberar massa salarial.

Fa uns dies coneixíem les seves surrealistes exigències. Umtiti volia anar a un equip Champions i es negava a sortir cap al Fenerbache, de la Lliga turca. En cap moment va pensar que si les ofertes procedents d’equips Champions no arribaven és potser perquè no té el nivell per jugar en aquesta competició. Finalment, ha acceptat una cessió fins a final de temporada. No és la millor solució, però és un mal menor. El Barça no pagarà el sou.

Encara no han sortit els noms d’aquests clubs, però sí que se sap que el FC Barcelona treballa en pactar una cessió fins a final de temporada, sense opció de compra. Hem de tenir en compte que acaba contracte l’any 2023 i que el jugador vol deixar-se veure per participar en el Mundial de Qatar de 2022. Una segona volta amb cara i ulls implicaria una revalorització del jugador i el Barça tindria més marge per posar preu. Si parlem d’una cessió amb opció de compra, aquest preu sempre serà més baix per l’equip comprador.

S’està treballant en equips de la Premier League i també de la Lliga italiana. Es prioritza que siguin conjunts que juguin la Champions League o la Europa League, tot i que serà complicat. Totes les portes estan obertes i aquesta possibilitat és més probable que mai.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings