TV3 espanyolitza la vacuna catalana

TV3 parla de vacuna espanyola

Comparteix la notícia
Tots els detalls de l'edició 30 de la Marató de TV3

TV3 parla de vacuna espanyola

L’empresa Hipra, situada a Amer (Selva), ha rebut l’autorització per posar en marxa el primer assaig clínic en humans de la vacuna contra el covid. De manera que, si tot va bé, tindrem vacuna catalana i, a més, elaborada en el poble del President Carles Puigdemont.

Tot i això, la Televisió de Catalunya no ho veu de la mateixa manera i considera que “autoritzen el primer assaig clínic en persones d’una vacuna espanyola contra la Covid”. Creuen que una vacuna feta a Amer és una vacuna espanyola i, és clar, les crítiques no han trigat en arribar.

Un dels comentaris més destacats ha estat el del diputat de Junts per Catalunya, Salvador Vergés, que ha recordat on s’ha desenvolupat la vacuna i ha criticat aquest autonomisme tan ranci.

Altres com Jaume Clotet han recordat que per sentir que la vacuna és “espanyola” ja tenim les televisions públiques i privades espanyoles.

Amb tot, han demanat la dimissió del director de TV3, Vicent Sanchis i també accions contra els responsables de continguts d’aquesta informació.

Queda clar que molts catalans creuen que han de demanar perdó per ser-ho i no n’estan orgullosos. És l’actitud habitual d’una persona colonitzada que té molt clar que forma part d’una colònia i quin és realment és el seu Estat. Quina pena.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “TV3 espanyolitza la vacuna catalana

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings