La presentadora de TV3 que podria haver estat portada de Playboy

Mònica Huguet, de TV3, va estar molt a prop d’aconseguir-ho

Comparteix la notícia
Tots els detalls de l'edició 30 de la Marató de TV3

Mònica Huguet, de TV3, va estar molt a prop d’aconseguir-ho

L’estiu ha acabat i la nova temporada ha començat. Igual que les escoles o que els clubs de futbol, les temporades televisives i radiofòniques comencen el mes de setembre. A Catalunya, hi ha canvis. Periodistes que tornen a TV3 després d’estar un temps a Espanya, com Anna Simón, Mònica Terribas que fitxa per Rac1 i serà col·laboradora de Jrodi Basté…

La coneguda periodista Mònica Huguet va pujar a El Cotxe d’Eloi Vila. El programa continua. És un espai amè, amb una entrevista informal i el conductor i entrevistador és una persona propera i que connecta amb el públic. Ara, casualment, és la seva directora, la directora del programa.

Huguet va ser durant molts anys la Cap de Cultura dels Informatius de TV3 i també va presentar altres espais com el ‘De Vacances. També va parlar de moltes altres més coses com l’oferta que va rebre per anar a presentar els informatius d’una televisió privada de l’Estado español.

I faltava la història més sorprenent: Un dia em va trucar la revista Playboy. “Tenien una proposta per fer-me. Jo ja em vaig imaginar quina seria la proposta, però… vaig tenir curiositat i vaig anar a la reunió… I evidentment, em van proposar sortir despullada a la portada. Em va semblar una bestiesa enorme, no vaig entendre com m’ho podien haver proposat i evidentment, vaig dir que no”…I ben fet que va fer.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings