Toni Cruanyes es fa viral amb la seva tieta Victòria

Toni Cruanyes demostra amor de nebot cap a la seva tieta

Comparteix la notícia
Cruanyes l'any 2021

Cruanyes l'any 2021

Toni Cruanyes demostra amor de nebot cap a la seva tieta

El presentador del Telenotícies Vespre Toni Cruanyes és un dels periodistes més estimats de TV3. Per la seva manera d’informar, però també per la seva simpatia i amabilitat. A través de xarxes socials, som conscients dels bonics moments que viu amb la seva parella, Eugeni Villalbí i amb els seus fills. Són uns pares extraordinaris i junts formen una família preciosa.

Ara hem vist Cruanyes amb la seva tieta Victòria. Una dona molt entranyable que també s’ha guanyat la simpatia de Twitter i Instagram. El comunicador ha passat el cap de setmana a Canet de Mar, on va néixer, amb la seva família. Tots han visitat les vinyes de Can Golba, situades també a aquesta localitat del Maresme. Allà han recollit el raïm, un raïm que acabarà sent vi.

La de l’esquerra és la tieta Victòria i el del mig és el seu marit. Probablement, la noia de la dreta és la seva filla, la cosina de Cruanyes, per entendre’ns. Tots ells han gaudit d’una tradició molt bonica que, fa anys, moltes famílies de Catalunya celebraven, ja que molts famílies vivien del món del vi.

Com sempre, les imatges obtingut molts comentaris. “Hem de continuar amb aquestes tradicions“, “Ha estat un any de poca pluja“, “Poc raïm però bon vi”, Feliç verema” o “Jo també vull trepitjar raïm, quina enveja

Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “Toni Cruanyes es fa viral amb la seva tieta Victòria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings