Toni Cruanyes ensenya el Telenotícies per dins

Toni Cruanyes desvetlla els secrets més ben guardats del Telenotícies

Comparteix la notícia
Toni Cruanyes, al TN

Toni Cruanyes, al TN

Toni Cruanyes desvetlla els secrets més ben guardats del Telenotícies

El periodista que presenta el Telenotícies Vespre de TV3 és sobradament conegut pel públic de la Televisió de Catalunya. Tothom sap que parlem de Toni Cruanyes. El seu programa és líder d’audiència. Per la seva manera d’informar però també pel seu tarannà proper i simpàtic. Evidentment, no és només ell qui fa funcionar aquest espai. Hi ha un equip excel·lent al darrere.

Cruanyes mai ha amagat que l’èxit es produeix gràcies al talent d’un meravellós equip tècnic, amb periodistes a la redacció, tècnics de llum i so, etc. És per això que els ha volgut fer un reconeixement i ha penjat un vídeo en qual es pot veure el funcionament diari del Telenotícies i la gran feina que fan els professionals que esta darrere les càmeres i no es veuen.

El periodista és una de les cares més estimades de TV3. Ho és per la seva vàlua professional però també perquè es fa estimar. A xarxes socials sempre comparteix com passa el temps lliure al costat de la seva família, del seu marit Eugeni Villalbí i dels seus fills. Són habituals les seves excursions a diferents paratges de Catalunya. Tots ells molt bonics i que valen la pena.

Els companys sempre parlen bé de Cruanyes, fet que demostra i confirma aquesta intuïció. Els usuaris d’Instagram han agraït aquest gest del periodista. “Gràcies per ensenyar-nos el TN per dins”, han dit.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Toni Cruanyes ensenya el Telenotícies per dins

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings