La millor notícia de Toni Cruanyes als seus seguidors

Comparteix la notícia

Toni Cruanyes comença l’any amb bon preu

Toni Cruanyes s'ho passa d'allò més bé

Toni Cruanyes s'ho passa d'allò més bé

Comparteix la notícia

Toni Cruanyes comença l’any amb bon preu

No és cap novetat ni cap sorpresa si diem que Toni Cruanyes és el periodista més conegut, més ben valorat i més estimat de la Televisió de Catalunya. El presentador del Telenotícies Vespre és una persona molt propera que de seguida contacta amb l’audiència. A xarxes socials, té un munt de seguidors i seguidores, que estan al cas del seu dia a dia i el del seu marit i els seus fills.

Més de 9.000 magrades i més de 250 comentaris han comentat l’última publicació. Cruanyes ha anunciat un nou llibre. “Em fa molta il·lusió“. Es dirà La vall de la llum  i sortirà a la venda al públic el proper 2 de febrer. Està inspirada en la seva família i escrivint-lo s’ha buidat completament com a escriptor i com a persona. “Els protagonistes són el meu avi i els meus pares“, en especial al seu avi, l’Antoni Cruanyes, una persona molt arrelada a Canet de Mar.

Està editat pel grup 62 i està previst que sigui un èxit de vendes. “Tinc ganes de llegir-ho”, “Moltes felicitats”, El llegiré segur”, “El compraré”, “La portada m’agrada”, “Tinc una llibreria i el vendré”. Tots aquests missatges i molts més s’han pogut llegir a xarxes socials. Malauradament, també comentaris negatius i homòfobs de l’espanyolada, que l’han atacat de manera vergonyosa i injusta.

Amb aquest llibre, Cruanyes ha guanyat la 54a edició del Premi Josep Pla. L’acte es va celebrar a l’Hotel Palace, sense públic, a causa dels greus estralls que està causant la pandèmia. La seva última obra va ser ‘Un dels nostres’. El va publicar l’any 2020 i reflexionava sobre el conflicte i el seu paper al capdavant els informatius de TV3 durant els anys més durs del procés.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings