El lloc preferit de Toni Cruanyes per passar les vacances

Toni Cruanyes recomana un destí preciós per fer vacances

Comparteix la notícia
Toni Cruanyes a TV3

Toni Cruanyes a TV3

Toni Cruanyes recomana un destí preciós per fer vacances

Toni Cruanyes és el presentador del Telenotícies Vespre de TV3 els dies feiners. Els caps de setmana o entre setmana quan és festiu, un company, sovint Carles Costa, el substitueix. Aquesta Setmana Santa, Cruanyes ha fet vacances i les ha fet un lloc preciós de casa nostra.

Catalunya és la nostra terra i està plena de paratges impressionants. Toni Cruanyes ha aprofitat les vacances per anar al poble del seu marit, Eugeni Villalbí. Estem parlant de La Sènia, al Montsià, a l’extrem sud de Catalunya i a tocar del País Valencià.

El periodista de TV3 es fa estimar

Cruanyes i Villalbí solen fer excursions pel territori català. Sempre acompanyats dels seus fills, demostrant la bona unió de tota la família i que l’esport saludable és compatible amb el turisme. De fet, fa uns dies també el vam poder veure menjant bunyols acompanyat dels seus i va fer emocionar els catalans. Són uns bunyols de la seva tia. Alguns d’anís i altres de crema, però tots molt bons, tal com el mateix Cruanyes va informar a través d’Instagram.

Fi de les excursions per Mas de Barberans” ha escrit Toni Cruanyes a un post publicat a Instagram. I ha afegit: “S’han acabat les excursions! #lasénia Del racó del moro a la cova pintada… #roquetes #masdebarberans”. Estem parlant d’una visita obligada a Els Ports, una excursió perfecte per fer en família.

Amb el tancament perimetral de Catalunya és perfecta per fer turisme nacional. Hem de quedar-nos a casa, al nostre país i fer que la nostra economia funcioni. Toni Cruanyes ho ha fet.

El periodista més seguit a Catalunya ha rebut molts comentaris. Molts catalans l’han felicitat per la feina ben feta al capdavant del TN de TV3 i també l’han animat a seguir treballant. Els comentaris també han anat destinats a elogiar l’excursió. Alguns perquè desitjaven fer-la i altres perquè la coneixien i compartien la seva bellesa.

Cruanyes té 46 anys però està en forma. Molts usuaris d’Instagram han destacat la seva peculiar roba d’excursionista: texans i camisa. No va vestit amb l’habitual vestimenta pròpia del Telenotícies però poc li falta. Els comentaris han estat amb humor i respecte però han qüestionat que aquesta no era la millor manera per caminar per la muntanya.

Comparteix la notícia

3 pensamientos sobre “El lloc preferit de Toni Cruanyes per passar les vacances

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings