Foto viral de Toni Cruanyes de vacances

Toni Cruanyes gaudeix d’unes bones vacances

Comparteix la notícia
Toni Cruanyes a TV3

Toni Cruanyes a TV3

Toni Cruanyes gaudeix d’unes bones vacances

El periodista del Telenotícies Vespre està gaudint d’uns dies de vacances. El dia 16 de juliol al vespre, va anunciar a la seva audiència que estaria uns dies fora de joc, un distanciament que no es produeix per una baixa laboral sinó per una bona notícia, per les vacances d’estiu.

En una altra imatge, hem vist Cruanyes fent una paella amb els seus. Un plat d’arròs amb carn i marisc que sembla ser un clàssic aquest estiu, ja que Pilar Rahola i els seus amics també van fer una celebració a la Catalunya del Nord, una festa on també hi era el President Carles Puigdemont.

En una altra ocasió, hem vist com Cruanyes, el seu marit Eugeni Villalbí i els seus fills han gaudit d’un espai natural al País Valencià. Concretament estem parlant del Parc Natural de la Serra d’Irta. Però faltava la cirereta. Una imatge que ha causat furor a les xarxes socials.

Cruanyes ha aparegut amb una samarreta hawaiana. Una camisa de palmeres amb un fons negre. Surt molt guapo i la imatge ha tingut molta repercussió a xarxes socials. “Guapo”, “guapo, com sempre”, “estàs esplèndid”, “gaudeix de les vacances”. Aquests i molts altres comentaris són els que s’han pogut llegir a les seves xarxes socials.

Cruanyes camisa hawaiana
Cruanyes camisa hawaiana
Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings