La nova nòvia de Toni Cantó: Primera Dama “no oficial” de la Oficina del Español

Toni Cantó presenta la seva parella

Comparteix la notícia
Toni Cantó

Toni Cantó

Toni Cantó presenta la seva parella

El propietari del ‘xiringuito’ de l’Oficina de l’Español, Toni Cantó, ha volgut acabar l’any donant una bona notícia als seus seguidors. A tots aquells ciutadans espanyols que confien en la seva tasca al capdavant d’una institució que serveix per potenciar i preservar la llengua espanyola, la quarta llengua més parlada del món amb centenars de milions de parlants.

Els ha presentat la seva nova nòvia. El col·laborador d’Isabel Díaz Ayuso no ha volgut ser menys que els ‘famosos’ de Telecinco que han volgut acabar l’any ensenyant al món que són feliços. És el cas de la model Alba Carrillo i el torero Canales Rivera. O Bigote Arrocet i Bárbara Rey. Cantó i la seva nova parella han estat fotografiats al photocall de “100 días con la Tata’.

Es diu Lorena Hernández i pot presumir de ser la primera dama de la Oficina del Español. Recordem que Cantó era solter (oficialment) des de 2018, quan va acabar la seva relació amb Lourdes Verger. El seu currículum amorós és llarg i també hi apareix l’actiu Eva Cobo, que va ser una de les primeres parelles que se li va conèixer i amb qui va tenir una filla (que va morir).

Amplien la llista Carla Hidalgo, amb qui té un fill de 18 anys que es diu Lucas. Amb l’actriu Mar Regueras té una filla que es diu Violeta i té 15 anys. I no està confirmat oficialment, però algunes fonts també parlen d’una relació amb Miguel Bosé.

La llista d’amors i desamors de Toni Cantó és llarga i això que aquesta no és la definitiva. Hi ha molts noms no confirmats i relacions no oficials que engreixarien aquest currículum. La dona que apareix a la foto següent és Lorena Hernández. Veurem si participa en els actes de l’Oficina del Español. Això si aquesta institució (o el que sigui), fa actes.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings