Toni Cantó “es guanya el sou” amb un nou atac contra la llengua catalana

Toni Cantó fa veure que treballa

Comparteix la notícia
Toni Cantó

Toni Cantó

Toni Cantó fa veure que treballa

L’actor valencià fracassat Toni Cantó fa temps que es va passar a la política de la mà de Ciudadanos al País Valencià. Quan va veure que el partit s’ensorrava, va tenir l’habilitat d’abandonar la formació taronja i traslladar-se a Madrid, per formar part del Partido Popular d’Isabel Díaz Ayuso.

La idea dels populars era que Cantó formés part de les llistes electorals per a les eleccions del 4 de maig a Madrid, però el seu empadronament va arribar tard. La solució va ser crear un ‘xiringuito’ per donar-li feina. Es diu Oficina del Español, una institució per defensar la llengua castellana a Madrid, ja que consideren que està en perill.

Cantó ha pronunciat un nou atac contra la llengua catalana. Queda clar que té ganes de guanyar-se el sou. “Madrid se ha convertido en la gran marca de este país y esto es algo que también se percibe fuera de España“, considera. “Lo que pasó no fue, como dicen algunos, que España ‘conquistó’, sinó que España ‘liberó’ a todo un continente y abrió al mundo por completo y tenemos que sentirnos muy orgullosos de todo aquello”, ha afegit.

“A mí me encantaría que hubiera una Oficina del Español en la Comunidad Valenciana. Desde luego ya no le cuento en Catalunya, País Vasco o en Baleares”, ha explicat en una entrevista a Onda Madrid, demostrant el seu odi contra Catalunya.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings