Toni Albà competirà amb FAQS els dissabtes a la nit: Tots els detalls

Toni Alba és una de les cares visibles de la nova 8TV

Comparteix la notícia
Toni Albà a Tevecat

Toni Albà a Tevecat

Toni Alba és una de les cares visibles de la nova 8TV

L’humorista Toni Alba, conegut pel seu paper de Rei Juan Carlos a Polònia, ha deixat TV3 i s’ha centrat de ple en el nou projecte de 8TV, la televisió privada de Catalunya. De moment, tot i que l’aposta és molt ambiciosa i hi ha programes amb gran qualitat, l’aposta no acaba d’arrencar. Evidentment, no és fàcil lluitar contra ‘monstres’ tan importants i tan arrelats com són la Televisió de Catalunya i les privades espanyoles.

El lideratge dels dissabtes a la nit el té TV3, concretament el FAQS de Cristina Puig. Els catalans podrien mirar Sálvame Deluxe o La Sexta Noche, però aposten per l’anàlisi política i la tertúlia. A més, el FAQS és el programa més criticat de tota la graella de la televisió pública de Catalunya. No en va, en pocs anys de programa ja han cremat tres presentadors: Ricard Ustrell, Laura Rosel i ara, Cristina Puig.

Els catalans independentistes consideren que el programa és massa fluix o massa tou i l’espanyolisme considera que és un programa que adoctrina. L’audiència, tot i ser molt bona, va caient. És per això que molts espectadors confien en què el nou programa de Toni Albà a 8TV.

Albà fins ara estava fent el ‘8 de notícies’ i estava competint amb dos gegants: ‘Està Passant’ de Toni Soler i després el Telenotícies Vespre de Toni Cruanyes. Ara ha demanat un canvi d’horari. El programa s’emetrà només els dissabtes a la nit i competirà amb Cristina Puig.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings