Terror a Zarzuela: Juan Carlos I podria fer això

Zarzuela veu amb preocupació un moviment de Don Juan Carlos

Comparteix la notícia
Juan Carlos

Juan Carlos

Zarzuela veu amb preocupació un moviment de Don Juan Carlos

Juan Carlos I ja fa més d’un any que és a Abu Dhabi. Hi va marxar per ordres de Zarzuela quan el reguitzell d’escàndols es feia insuportable. La Fiscalia suïssa el té ben collat mentre que l’espanyola li afina tot. En una decisió sense precedents ha decidit arxivar la investigació sobre presumpte frau fiscal malgrat que la regularització del Campechano es va produir a posteriori de ser notificat. És allò que a Espanya es diu “la justicia es igual para todos”.

Gràcies a aquesta decisió de la Fiscalia controlada per Pedro Sánchez (la mateixa Fiscalía que continua reprimint l’independentisme mentre ERC ho vota tot a favor a canvi de res) ara s’especula amb la tornada del Borbó emèrit. Ell allà s’avorreix malgrat que té visites de les dues filles i té tots els luxes disponibles. Pilar Eyre fins i tot diu que pot anar de “campamentos” sempre que vol. Altres periodistes fins i tot diuen que parla amb Sofía de Grecia per Skype però aquestes informacions podrien ser falses amb l’únic objectiu d’humanitzar l’ex rei espanyol.

Pel que fa a la possible tornada sembla ser que anirà a Portugal. A Zarzuela no veuen amb bons ulls que torni a l’Estado español amb residència fixa i si viu a Portugal podrà anar a Madrid (de fet ara ja hi ha anat més d’una vegada) o a altres ciutats com Sanxenxo per fer bons tiberis amb els amics, malgrat que cada vegada li queden menys per qüestions d’edat i perquè molts s’han posicionat a favor de Felipe VI que es qui mana ara. Bé, mana Letizia, però ja ens entenem.

El problema per a Zarzuela és que malgrat poden evitar la tornada a Espanya de Don Juan Carlos, no el poden fer callar. Ja fa unes setmanes va aparèixer un llibre d’una periodista francesa amb confessions de l’emèrit espanyol. Així ho explica Voz Pópuli:”Todas las alarmas se encendieron con el libro de Laurence Debray, pero ahora existe una gran preocupación por las series que puedan salir, y más aún que el propio rey emérito colabore en su elaboración“.

Ara fins i tot es parla d’un documental o d’una entrevista. I a Zarzuela tremolen: “En el pasado, este tipo de declaraciones, procedentes de personas ajenas a la Familia Real, no trascendían. El problema es que ahora es el propio Juan Carlos I el que las realiza. Es algo incontrolable

Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “Terror a Zarzuela: Juan Carlos I podria fer això

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings