Cunillera obre el cava extremeny i ja veu clar que ERC votarà els pressupostos espanyols a canvi de res

La virreina Teresa Cunillera ‘celebra’ la futura decisió d’ERC

Comparteix la notícia
Teresa Cunillera

Teresa Cunillera

La virreina Teresa Cunillera ‘celebra’ la futura decisió d’ERC

La delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, creu que ERC aprovarà els pressupostos de l’Estat. “A Catalunya li convé que hi hagi comptes. A un govern responsable com l’actual li interessa que hi hagi pressupostos de l’Estat”, ha afirmat en una entrevista a ‘Ràdio 4 i La 2’. En aquest sentit, ha avisat que si no hi ha comptes, les polítiques que estan en marxa “quedaran aturades”.

D’altra banda, sobre la llei audiovisual espanyola, la catalana ha afirmat que serà respectuosa amb el català. “Tot el que sigui respecte a la pluralitat és bo”, ha afegit sense concretar si s’hauria d’establir un percentatge de català a les plataformes audiovisuals.

La virreina assegura que és “realista” creure que ERC acabarà aprovant els comptes estatals. En canvi, ha dit que no li consta que s’estigui negociant aquesta qüestió amb Junts.

Pel que fa a la vinculació d’Arnaldo Otegi entre pressupostos i la sortida de presó de 200 presos d’ETA, la socialista creu que aquestes declaracions són un “excés”. I ha afegit que el líder de Bildu sap que el debat dels comptes “no va d’això”. “No hi ha possibilitats reals que això es pugui produir”, ha conclòs.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings