Ter Stegen esclata contra la gent que ha deixat Barcelona feta una porqueria

Ter Stegen contra els incívics que embruten Barcelona

Comparteix la notícia
Ter Stegen i fill

Ter Stegen i fill

Ter Stegen contra els incívics que embruten Barcelona

El porter del FC Barcelona, Marc Andre Ter Stegen, és un dels jugadors més estimats de l’equip. I s’ho ha guanyat. És una estrella dins i fora del camp i ho demostra constantment. Estima el club i hi està compromès. Igualment estima la ciutat i el seu compromís és innegable. Després del vergonyós estat de les platges després d’una nit de festa, el futbolista alemany ha esclatat.

Els botellots a les platges catalanes -i especialment, barcelonines- s’han convertit en el pa de cada dia des que s’aixequessin les restriccions de l’estat d’alarma i s’eliminés el toc de queda. Tot i això, hem de recordar que beure alcohol al carrer està prohibit ara i estava prohibit abans, ja que les ordenances municipals de civisme no ho permeten. Tot i això, hi ha una colla molt nombrosa de mal educats que no els importa.

Encara pitjor que beure al carrer és beure i no llençar les ampolles buides al contenidor verd si són de vidre o al contenidor groc si són de plàstic. La imatge és lamentable i el porter, com tants altres catalans, ha denunciat aquesta situació al seu perfil de Instagram. Demana cuidar la ciutat i recorda que les nostres platges mereixen estar “netes”.

A diferència d’altres jugadors que viuen en urbanitzacions més allunyades del centre urbà, l’alemany viu en ple centre de Barcelona, al barri de Gràcia. Malgrat el seu potencial econòmic, fa vida normal com qualsevol dels seus veïns. Va en metro, va en patinet a buscar el pa i és una persona molt simpàtica i agradable.

Missatge de Ter Stegen
Missatge de Ter Stegen
Barcelona
Barcelona
Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Ter Stegen esclata contra la gent que ha deixat Barcelona feta una porqueria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings