Documental de la televisió suïssa que no agradarà a Juan Carlos I

Més nervis a la Zarzuela per culpa de Juan Carlos I. A la televisió suïssa no la poden domesticar

Comparteix la notícia
Juan Carlos I

Juan Carlos I

Més nervis a la Zarzuela per culpa de Juan Carlos I. A la televisió suïssa no la poden domesticar

Juan Carlos I. Don Juan Carlos. Juan Carlos de Borbón y Borbón. El Campechano. Molts noms per definir l’ex rei dels espanyols. Ara és a Abu Dhabi. Se’n diu exili però realment són unes llargues vacances en hotels de luxe i sense que ningú el molesti. Però hi ha excepcions. Les seves filles hi van anar i fins i tot van aprofitar per vacunar-se contra la covid-19. L’enèssim escàndol de la família reial espanyola.

No són les úniques visites. Segons Pilar Eyre hi hauria “amigues especials” (un eufemisme a l’estil el Campamentos del Polònia) que el visiten. L’ex rei espanyol està molt ocupat i no té temps per mirar la televisió. Si el tingués potser podria veure un documental de la televisió suïssa. No li agradaria, és evident, però passa de tot.

Si al Campechano ja li és tot igual no passa el mateix a Zarzuela. El títol del documental ja els espanta: “Sexe, pouvoir et argent, un roi au cœur du scandal” (Sexe, poder i diners, un rei al cor de l’escàndol).

Res a veure amb els documentals i articles de la premsa espanyola, molt més tolerant en línies generals, amb el comportament de Juan Carlos I. Si bé en els darrers temps ja hi ha més premsa que parla obertament no es pot obviar que als 80, 90 i primera dècada del segle XXI es tapava tot. Qui s’atrevia a explicar o insinuar alguna cosa patia repressió i la resta de la professió callava.

El documental de la televisió suïisa sobre el “Rey Juan Carlos I” no amaga res. Parla del tèrbol assumpte de la mort del seu germà, la seva relació amb Franco, els misteris del 23-F, tots els tripijocs de diners i amants durant vàries dècades i la més recent investigació – que acabarà en res – de l’Agencia Tributaria espanyola.

Comparteix la notícia

2 pensamientos sobre “Documental de la televisió suïssa que no agradarà a Juan Carlos I

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings