El tatuatge que recomanen als espanyolistes

Es fa viral una petició de tatuatge molt adient pels espanyolistes

Comparteix la notícia
Tatuatges

Tatuatges

Es fa viral una petició de tatuatge molt adient pels espanyolistes

Hi ha gent a la que els agraden molt els tatuatges i altres que no se’n farien mai de la vida. Aquestes persones que no en porten, es divideixen entre aquells que ho critiquen i els qui ho respecten. El resum és que tothom ha de fer el que li sembli mentre no molesti els altres, de manera que si una persona es vol tatuar la pell i tu no, tingues el respecte que demanes per a tu i deixa fer.

Hi ha infinitat de ‘tatoos’. Aquest món és un art en què el tatuador fa un disseny i el plasma sobre la pell. A xarxes socials s’ha fet viral un missatge que recomana un tipus de ‘tatoo’ als espanyolistes. Els recomana injectar-se tinta i fer-se escriure la paraula “imbécil”, en castellà.

La gent es tatua dates simbòliques utilitzant números romans, frases en anglès i en ciríl·lic. Es fan passar per uns amants de les llengües i de les cultures, però després es posen nerviosos i els apareix la catalanofòbia quan senten algú parlant en català…

Doncs la solució és ben fàcil. Un ‘tatoo’ en què s’hi pugui llegir “soy imbécil”. Tots ho entendrem, encara que segur que no cal cap tatuatge per detectar-ho.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings