El TAD pren una decisió definitiva sobre el cas Lewandowski… i el Barça no en surt ben parat

Comparteix la notícia

El Barça havia presentat recurs per la sanció a Robert Lewandowski

El TAD pren una decisió definitiva sobre el cas Lewandowski... i el Barça no en surt ben parat

El TAD pren una decisió definitiva sobre el cas Lewandowski... i el Barça no en surt ben parat FOTO - Europa Press

Comparteix la notícia

El Barça havia presentat recurs per la sanció a Robert Lewandowski

El Tribunal d’Arbitratge Esportiu (TAD) ha confirmat aquest dimecres la sanció de tres partits al davanter del FC Barcelona Robert Lewandowski, que ha estat expulsat per doble groga i sancionat per un gest ofensiu cap a l’àrbitre, i deixa sense efecte la cautelaríssima de la justícia espanyola que sí que va permetre al ‘9’ jugar el derbi contra el RCD Espanyol.

Després d’estudiar el fons de la causa, el TAD considera que Lewandowski sí que ha de complir aquests tres partits de sanció i, tret d’un nou recurs del FC Barcelona davant la justícia ordinària, l’internacional polonès es perdria, per aquesta sanció que arrossega, els partits de LaLiga Santander davant Atlètic de Madrid, Getafe i Girona.

Tot i que Robert Lewandowski sí que va jugar el derbi (1-1 a l’Spotify Camp Nou) contra el RCD Espanyol del 31 de desembre passat, gràcies a la cautelaríssima aconseguida al Tribunal Central del Contenciós de Madrid, aquesta última resolució del TAD anul·laria aquesta cautelaríssima. Prèviament, tant el Comitè de Competició com el Comitè d’Apel·lació de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) com el Tribunal d’Arbitratge Esportiu (TAD) van desestimar les al·legacions del FC Barcelona, ​​que va decidir anar a la justícia ordinària.

Tot i això, aquest segon revés del TAD ho pot canviar tot. El cas es continua complicant, ja que Lewandowski va jugar contra l’Espanyol en què el club blanc-i-blau va considerar una “injustícia”. Tant que va demanar impugnar el partit –per aconseguir la victòria als despatxos– per alineació indeguda del golejador ‘culé’. La sanció de tres partits es deu a un per la doble groga ia dos més pel gest d’emportar-se el dit al nas que el col·legiat del duel davant l’Osasuna, Gil Manzano, va considerar un menyspreu envers la seva persona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Responsable: Digital Toginama S.L. Finalitat: publicar els vostres comentaris. Legitimació: per al vostre consentiment exprés. Destinataris: no transferirem les vostres dades a tercers, tret de les administracions que estiguin autoritzades legalment. Drets: teniu dret a accedir, rectificar i suprimir les dades, així com altres drets, tal com s’explica en informació addicional. Informació addicional: a la nostra política de privadesa i protecció de dades.