Una dona fatxa va dir això al fill de Susanna Griso

Susanna Griso, el seu exmarit i el seu fill viuen a Madrid

Comparteix la notícia
Susanna Griso

Susanna Griso

Susanna Griso, el seu exmarit i el seu fill viuen a Madrid

La periodista catalana presentadora de Espejo Público de Antena 3, Susanna Griso, viu a Madrid des de fa molts anys. Evidentment, amb ella també hi viuen el seu fill i el seu exmarit, el periodista català Carles Torras.

Ara, hem sabut què va dir una dona gran i feixista al seu fill Jan de només tres anys. Tot va venir després d’un comentari d’un altre usuari que explicava que una dependenta del Mediamarkt li havia dit al seu nebot Pau de 10 anys: “te llamas Pau, con lo bonito que es Pablo…”. Una clara demostració de la Marca España.

Això va fer que l’exmarit de Susanna Griso, Carles Torras, expliqués una anècdota. Una dona feixista i molt poc tolerant li va dir a un nen de tres anys que parlés en ‘la Lengua del Imperio’. Aquesta és la seva manera d’entendre la llibertat de la que ara Isabel Díaz Ayuso parla i demana.

Els comentaris de l’exmarit de Susanna Griso a xarxes socials són habituals. Carles Torras no s’arronsa i no amaga el seu amor per la terra i per la seva llengua. En més d’una ocasió ha defensat el seu idioma i ha criticat aquells que l’ataquen.

Susanna Griso va començar la seva carrera periodística a Catalunya però fa anys que viu a Madrid i treballa a Antena 3 al capdavant del programa Espejo Público, que s’emet cada matí a la televisió d’Atresmedia. L’objectiu de Susanna Griso és acabar amb el lideratge d’ Ana Rosa Quintana, fet que de moment, no aconsegueix.

Carles Torras i Susanna Griso van decidir separar-se fa uns mesos. L’acord va ser amistós i mantenen una bona relació. Així ho van fer públic ambdós membres de la parella.

No s’han llençat els plats pel cap, no s’han barallat, no han muntat cap espectacle públic i mantenen una excel·lent relació amb el seu fill. Amb aquest fill que parla català i va ser atacat per parlar en català.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings