Un tuitaire ultra diu que només compra a aquest supermercat a Catalunya perquè “hablan primero castellano por megafonia”

Al supermercat Opencor consideren que el català és una llengua de segona

Comparteix la notícia
Opencor

Opencor

Al supermercat Opencor consideren que el català és una llengua de segona

A Catalunya hi ha moltes cadenes de supermercats. No cal citar els noms per no fer-los publicitat però tothom sap de quines marques parlem. Entre els que tenen més representació i més establiments, trobem una cadena catalana amb seu a Osona, que etiqueta íntegrament en català els seus productes de marca blanca i que empra únicament la nostra llengua en les comunicacions amb els clients. A més, s’hi poden trobar croquetes d’en Nandu Jubany.

També tenim una cadena valenciana que fins fa poc explotava els productors de llet (ara també els explota, però menys), que no etiqueta en català els seus productes, tot i que ‘respecta’ aquesta llengua en les seves comunicacions per altaveus.

Ara hem sabut que Opencor, primer informa en castellà i després en català, relegant la llengua pròpia de Catalunya a un segon terme. Això agrada a l’espanyolada, que informa que només compra en aquest establiment. No valora si és més car (que ho és), tampoc valora el producte, ell valora i respecta aquesta empresa pel seu tractament lingüístic. Molt bé, és com aquells que es pensen que la bandera es menja.

L’espanyolista ho ha comentat en una piulada que contestava un altre missatge de Cristina Seguí. Es tracta d’una periodista ultra molt propera a VOX i a Santiago Abascal. Ha publicat un llibre que es diu “la mafia feminista” on ataca el col·lectiu feminista i reivindica les idees masclistes.

Comparteix la notícia

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings