Guanya un sopar amb Gerard Piqué

Anar a sopar amb Gerard Piqué és possible

Comparteix la notícia
Gerard Piqué, FC Barcelona

Gerard Piqué, FC Barcelona

Anar a sopar amb Gerard Piqué és possible

El jugador del FC Barcelona i propietari de l’Andorra de futbol és un dels millors jugadors de futbol del món i un dels símbols del Barça. És conegut a nivell internacional per seu futbol d’equip i de selecció però també pels seus projectes empresarials, com l’adquisició de l’equip de l’Andorra, que vol gestionar fins portar-lo a l’èxit.

S’està recuperant d’una lesió que el mantindrà uns dies fora dels terrenys de joc, res greu. Per això ha aprofitat per fer campanya amb els abonaments del seu altre equip de la Primera Divisió RFEF. Vols guanyar un sopar per a dues persones amb Gerard Piqué?. Aquesta és la pregunta que fa l’Andorra a través de les xarxes socials per anunciar un esdeveniment poc habitual en el món del futbol.

Un reclam poc habitual, ja que ningú s’imagina un àpat amb Joan Laporta, amb Florentino Pérez o amb qualsevol altre president d’algun club. L’equip entrenat per Eder Sarabia debutarà davant del Linares, equip de la mateixa categoria.

“I és que per agrair la fidelitat a la família tricolor, el club obsequiarà a tres abonats amb una experiència amb Piqué: se sortejaran tres sopars dobles amb el futbolista entre totes aquelles persones que siguin abonades de l’Andorra abans del 20 de setembre”. Així ho explica l’entitat.

Comparteix la notícia

1 pensamiento sobre “Guanya un sopar amb Gerard Piqué

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings