No se’n salva cap: Sofía de Grecia implicada en un tripijoc de Juan Carlos I

Comparteix la notícia

Les offshore del Campechano també esquitxen Sofia de Grecia

Sofia de Grecia se'n va a Miami

Sofia de Grecia se'n va a Miami

Comparteix la notícia

Les offshore del Campechano també esquitxen Sofia de Grecia

Ahir parlàvem de dos importants empreses offshore amb les que, presumptament, el rei Juan Carlos I evadia capitals i evitava la seva tributació a Hisenda. Aquestes empreses estarien situades a Panamà i a Vaduz (Liechtenstein). Una d’elles té nom grec, Endaxi, i la Reina Sofia de Grecia hi tindria molt a veure.

Segons es desprèn de la investigació i també publica Ok Diario, l’emèrita rebia diners de Juan Carlos a través d’una societat offshore registrada a Vaduz i amb nom grec. Fondation Endaxi. En grec vol dir “ok” o “bé”. Va ser constituïda per Arturo Fasana i exercia com a satèl·lit de Zagatka, que li enviava fonts de manera periòdica.

El diari publica proves clares, concretament extractes de comptes de Fondation Zagatka en els que queda clar que els testaferros Arturo Fasana i Dante Canonica van transferir de manera opaca fons a la Reina Sofia i a altres famliars, que podrien ser les germanes de Felipe VI.

Quan tothom pensava que la Reina Sofia era la víctima d’aquesta situació, resulta que també podria estar implicada amb tot aquest entramat d’empreses opaques, fundacions i testaferros. Una ‘pobra’ dona a qui el seu marit posava les banyes contínuament, també estaria implicada en tot aquest escàndol.

2 pensamientos sobre “No se’n salva cap: Sofía de Grecia implicada en un tripijoc de Juan Carlos I

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Amb la col·laboració de:

Edita
Change privacy settings