Societat

Xavier Sardà a la corda fluixa de Televisión Española

Els seus programes a la televisió del Gobierno són un desastre total

15 de octubre de 2020 (09:01 CET)

Xavier Sardà
Xavier Sardà

El català unionista i espanyolista Javier Sardá estava provant sort a Televisión Española amb un programa que no mirava ningú. 'La Primera Pregunta' ha estat cancel·lat després de tres programes, perquè les dades d'audiència eren cada vegada pitjors.

De manera que l'intent de rivalitzar amb el Preguntes Freqüents de Cristina Puig, Sálvame Deluxe de Jorge Javier Vázquez i La Sexta Noche de Iñaki López no va triomfar. La productora del programa, la catalana Visiona TV, també té un altre programa a televisió pública espanyola: Obrim fil , que s'emet els dijous a la nit per desconnexió i només a Catalunya i en català. El presenta també Javier Sardá. Tampoc té èxit. 

Xavier Sardà

A aquesta hora de dijous, TV3 emetia Persona infiltrada: 260 mil espectadors i 13,5%, al costat del 2% de Sardá. Té els dies comptats i veurem què passa d'ara en endavant, si també es cancel·la el programa. 

Catalans endollats a TVE com Mónica López van llençar un missatge de suport a Sardá desprès que es conegués la mala notícia de la cancel·lació de La Primera Pregunta i les males dades de 'Obrim Fil'. 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades