Societat

VÍDEOS: Augment alarmant de les agressions homòfobes a Sitges per part de joves estrangers

El llirisme té especial interès en amagar aquestes coses

1 de agost de 2020 (18:45 CET)

Homofòbia a Sitges
Homofòbia a Sitges

Sitges és la ciutat catalana gayfriendly per excel·lència. O ho era... El que no es va aconseguir aturar en temps passats amb una mentalitat molt més retrògrada ho estan aconseguint ara persones que han vingut de països on ser homosexual pot portar molts problemes, en alguns casos la presó o la mort. Lluny d'integrar-se a la manera de fer de Catalunya i de Sitges pretenen aplicar a casa nostra el què fan al país del què van marxar.

Els socialistes defensen els seus regidors acusats d'homofòbia i prenen aquesta decisió contra Jordi Ballart

Grups de joves estrangers, principalment marroquins, tenen l'afició de perseguir i atacar homosexuals a zones d'oci de Sitges. Ho denuncien els propis veïns, que han detectat un augment de les hostilitats cap aquest col·lectiu. No només els intenten robar sino que (de propina) els agredeixen de forma brutal.

Aquests vídeos són cada vegada més habituals a la ciutat del Garraf i a banda de la violència i homofòbia que desprenen i del risc per a la integritat física de les víctimes poden ser molt perjudicials per a la imatge de ciutat oberta i tolerant que sempre ha tingut Sitges. Amb la temporada turística sota mínims comportaments com aquests són molt perjudicials per al turisme. I el llirisme què en diu de tot això? Absolutament res. No es manifesten ni censuren aquestes actituds.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades