Societat

VÍDEO: Txarmils intenten robar la cartera a una parella i l'home els fa fugir cames ajudeu-me

La violència de bandes de joves magrebins ha augmentat molt a Catalunya

3 de agost de 2020 (19:18 CET)

Delinqüència dels txarmils a Arenys de Mar
Delinqüència dels txarmils a Arenys de Mar

Barcelona, àrea metropolitana, Mataró, Llançà i ara Arenys de Mar. Són moltes, massa, els pobles i ciutats de Catalunya que viuen un augment de la delinqüència de les bandes txarmils. Les bandes txarmils estan integrades per joves magrebins, bàsicament algerians i marroquins. Molts d'ells són o han estat "menas" però això no vol dir que en siguin els únics integrants ja que també hi ha joves que tenen la família a Catalunya.

Mossos

El modus operandi més habitual d'aquestes bandes és anar en grup i seleccionar la víctima més indefensa. En alguns casos, sobretot si la víctima és dona, un d'ells s'hi acosta de forma amistosa i quan la víctima està despistada ataquen tots. En molts casos la violència és elevada i les víctimes a banda d'allò que els hi han robat han de passar per l'hospital.

Però no sempre els surt bé la jugada. A Arenys de Mar van intentar robar la cartera a una parella que passejava per la platja. L'home se'n va adonar i els va perseguir tot defensant-se. Dos dels agressors van fugir cames ajudeu-me i no han estat identificats. L'altre sí se sap qui és però és menor i es troba al centre de "menas" que hi ha a la població. És evident que no li passarà res a nivell judicial.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades