Societat

VÍDEO: Tomàs Molina se'n riu del temporal de fred, gel i neu fent això a l'últim Telenotícies

El presentador d'El Temps ha volgut fer una broma als espectadors

14 de gener de 2021 (11:42 CET)

Tomàs Molina a TV3
Tomàs Molina a TV3

Tomàs Molina és un dels homes del Temps de TV3 i una de les cares més estimades de la Televisió de Catalunya. Els espectadors catalans fa temps que el veuen a les seves pantalles i també al programa d'humor Polònia, on un humorista l'imita i l'imita molt bé. 

VÍDEO: Les imatges antigues de Tomàs Molina que s'han fet virals
[banner-DFP_1]

En aquesta ocasió, el Molina real, que també diuen que té molt sentit de l'humor, ha volgut fer un programa d'El Temps diferent. "Mirin aquests ocells que intenten veure a través d'una piscina congelada", ha començat el presentador. 

 

 

Però aquesta no era la broma. Després dels ocells venia la careta del programa. La careta d'estiu, no la d'hivern. Els espectadors s'han preguntat què passarà en els propers programes, si també obrirà l'espai amb la careta d'estiu o potser de primavera o tardor. 

Els seguidors d'El Temps s'han pensat en un primer que es tractava d'un error, però de seguida han detectat que era una broma de Tomàs Molina i del seu equip de meteoròlegs. Una vegada dins l'espai, rigor i serietat, com sempre. Ho podeu veure a partir del minut 40:30. 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades