Societat

VÍDEO: Tiroteig a Viladecans per una persecució policial

L'home, amb documentació belga i resident a Sant Boi, va donar positiu per cocaïna

13 de gener de 2021 (17:17 CET)

Tiroteig a Viladecans
Tiroteig a Viladecans

La Policia Local de Viladecans (Baix Llobregat) ha detingut un home aquest dimarts al vespre després d'una espectacular persecució pel centre de la ciutat. A tres quarts menys cinc de les nou de la nit, una patrulla va veure l'home dormint al seu cotxe al polígon de Can Calderón i s'hi van apropar per interessar-se pel seu estat.

En veure la policia, l'home va arrencar el vehicle i va iniciar la fugida conduint temeràriament cap al centre de la població. Durant la fugida, els agents de la Policia Local que van participar en l'operatiu van realitzat fins a dos trets dissuasius a l'aire.[banner-DFP_1]

La Mina

Un cop detingut, l'home va donar positiu en cocaïna a la prova de drogues. L'home, de 42 anys, duia documentació belga i viu a Sant Boi de Llobregat.

En l'inici de la fugida, l'home va enfilar la cèntrica rambla Modolell. A l'alçada del carrer Santa Teresa, l'esperaven dues patrulles més de la Policia Local, però tot i això el fugitiu va aconseguir escapolir-se en direcció al barri de Torre Roja, on va patir un accident en topar contra el mur d'un parc. Això va obligar l'home a continuar la fugida a peu, fet que va facilitar que la policia el pogués atrapar.

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades