Societat

VÍDEO Tercer món a Girona: Espanyolada i immigrants es barallen al mig del carrer per una plaça d'aparcament

Els veïns estan cansats i denuncien l'augment de la delinqüència multicultural

4 de setembre de 2020 (09:56 CET)

Baralla a Girona
Baralla a Girona

Una desena de persones de Girona, que no tenien precisament un accent d'aquesta zona, s'ha barallat sense motiu aparaent al mig del carrer a la zona de Santa Eugènia. Bé, sí, arran d'un cotxe malaparcat. 

Roger Pinart

En el vídeo, publicat per Diari de Girona, de diversos minuts de durada, es pot veure com la majoria dels participants a la baralla no porten mascareta i són extremadament violents. Amb cops de puny, puntades de peu i insults de tot tipus intenten convèncer l'altra persona que ells tenen raó. Entre aquests membres, també hi havia una dona a qui no tenen cap problema en volcar la seva violència cap a ella i fer-la caure al terra. 

Els veïns d'aquesta zona porten mesos i anys denunciant a la policia i a l'Ajuntament l'augment de la delinqüència. Delinqüents que el seu únic objectiu a la vida és delinquir i buscar problemes. Altrament no s'entendria una baralla d'aquestes dimensions per una plaça d'aparcament, més pròpia del Tercer Món que d'un país avançat com és Catalunya. 

Denuncien també que els protagonistes sempre són els mateixos. Persones sense ofici ni benefici amb mitjans de vida més que dubtosos i que probablement no s'ajusten a la legalitat. 

 

 

Fes-ho córrer
Més notícies
Destacades