Societat

VÍDEO: Ridícul d'una reportera d'una televisió espanyola

Les imatges es fan virals a xarxes socials

14 de gener de 2021 (09:54 CET)

Reportera fa el ridícul
Reportera fa el ridícul

Els afectes del temporal de fred i neu que ha afectat algunes zones d'Espanya i de Catalunya es van solucionant poc a poc i tot torna a la normalitat. A la ciutat de Madrid, a la capital del Reino, s'han produït gruixos récord que feia més de seixanta anys que no es produïen i s'han fet evidents la falta de previsió de l'Ajuntament i del govern regional de la Comunitat, ambdós del Partido Popular. 

Les televisions espanyoles han aparcat per uns dies la crisi del coronavirus i han obert les portades amb imatges sobre el temporal. En aquest vídeo es pot veure un reportera espanyola al carrer Fuencarral de Madrid, completament intransitable. La calçada està plena de neu i glaç, està tallada i els vehicles no hi poden circular. [banner-DFP_1]

El vídeo s'ha fet viral i la pobra noia ha quedat en ridícul perquè recomanava no caminar per les voreres sinó pel mig del carrer, amb l'objectiu d'evitar la caiguda de la neu que es desprenia de les teulades. En aquell precís moment, darrere seu, cau un bon grapat de neu, també afectant la zona de la calçada. 

Les imatges s'han fet virals i la periodista ha quedat en ridícul. Podria haver triat un carrer molt més ample tenint en compte que Fuencarral és molt estret, amb només un sentit i un carril de circulació. 

 

Fes-ho córrer
Destacades